Internet

Jag fick tillgång till internet tillslut. Det känns skönt att jag kan skriva här, få ut någonting i cyberrymden. Då blir det inte lika ensamt, även om kanske ingen läser det.

Det har varit sådär hos pappa än så länge, men det är väl ungefär vad jag förväntade mig. Jag åkte inte hit och trodde att det skulle bli en dans, jag har ju varit väldigt orolig. Än så länge har det dock bara varit ett bråk, och imorgon ska jag ändå hem. En sak som känns lite jobbig är att inget är som vanligt eftersom att vi flyttar - alla åker runt och det är kaos. Mormor säger att jag kan vara hos henne om jag vill, men jag vill vara hos mina småsyskon, för jag vet att de har saknat mig.

Jag saknar verkligen mamma nu, jag känner att jag skulle behöva henne. När det händer jobbiga saker hos pappa så pratar jag alltid med henne om det, och hon får mig att känna mig bättre. Jag kommer ju att få prata med henne, men det kommer att ta lite längre tid bara... på måndag får jag ju träffa henne. Jag saknar henne så mycket! Men jag måste vara stark, för både min och hennes skull, för allas skull. Jag måste visa att jag klarar av att vara utan henne utan att allt blir dåligt, att jag överlever.