Det är lättare att andas nu

(null)

Serier, serier och åter serier. Växlar mellan ett antal olika på netflix just nu, bland annat The Paradise, Gracie & Frankie och Crazy Ex Girlfriend. Det är skönt att bara ligga i soffan i tv-rummet med min broccoli-Rasmus.

(För er som inte vet: jag köpte ett mjukisdjur föreställande en broccoli iklädd ett förkläde när jag bodde på mitt förra behandlingshem, och jag och de andra som bodde där döpte honom till Rasmus eftersom att vi tyckte att han liknande en personal som jobbade där som hette Rasmus, med krulligt hår - lite som broccolin - och som ofta gick runt i köksförkläde då han bakade mycket när han jobbade.)

(null)

Den obligatoriska fredagsmysbilden för att visa omvärlden vad jag har haft för gott till kvällen. Väldigt viktigt! 
(Ca. 80-90% av alla mina mobilbilder är foton på antingen mat eller godis, haha.)

Jag tittade på en thriller, The Ritual, med en annan som bor här, nu ikväll. Det var kul, och jag är så glad över att jag har fått en vän här. Vi kommer bra överens och förstår varandra på sätt som många andra inte gör, i och med att vi båda har liknande erfarenheter och diagnoser. Det är så himla skönt, att ha nån som "fattar", speciellt nu när allt är så nytt och jag känner mig så osäker på allt och alla.

Nu ska jag försöka sova, och imorgon ska jag till en loppis som aktivitet. Måste försöka hinna kolla lite i inredningsboken jag köpte häromdagen om hur man "får till" stilen med diverse loppisprylar, sen tänkte jag även hålla utkik efter nån bra bok (jag har visserligen säkert tio böcker på rummet som jag inte läst ut och vissa är nog inte ens påbörjade, men - man kan aldrig få för mycket böcker).